Vergaderen in een prachtig Theater in Breda

Dit 8-uurs vergaderarrangement is inclusief:

  • Luxe Lunch inclusief koffie, thee, water en melk
  • Diverse lekkernijen tijdens de pauze
  • Onbeperkt koffie en thee bij ontvangst en 2 pauzes
  • 2 Dagdelen zaalhuur
  • Gratis Wi-fi inbegrepen
  • Alle benodigde presentatiefaciliteiten aanwezig

  Prijs vanaf € 38,00 per persoon.

  Het verzorgen van een heerlijk diner of bijwonen van een wervelende dinnershow is optioneel bij te boeken.
  Dit arrangement is te reserveren vanaf 25 personen. 

Parkeren

Parkeren kan al op slechts 100 meter afstand. De nabij gelegen parkeergarages zijn parkeergarage De Barones en Q-Park. 

De prijs van dit vergaderarrangement in het theater in Breda is geldig tot 31 december 2021.

Prachtige vergaderlocatie in Breda

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst, maar geven de ruimtes van hotels geen inspiratie meer? Denk dan eens aan de warme omgeving van een theater. Vergeet de standaard kantoorstoelen, de witte systeemplafonds en saaie muren. Ga voor een podium en karakteristieke zalen. 

Zaal De Societeit

  De prachtige bovenzaal, genaamd De Societeit, is uitermate geschikt voor zakelijke evenementen. Het gewelfde plafond en de houten vloer geven de ruimte een warme, sfeervolle uitstraling. In theateropstelling kun je in de bovenzaal 100 stoelen kwijt. De hele ruimte kan naar diverse invullingen worden omgebouwd, van een kleine intieme zaal voor 30 personen tot een groot staand evenement voor 200 personen.

De Theaterzaal

Deze zaal is uitermate geschikt voor grote gezelschappen. Met een capaciteit van 500 gasten (staand) is dit een prachtige locatie voor een een grote bedrijfspresentatie, meeting, conferentie of training. In theateropstelling kunnen er in deze zaal 250 gasten zitten. De balkons geven de zaal een extra dimensie. Hier kan bijvoorbeeld een VIP-deck gemaakt worden.

Bijzondere locatie voor een bijzondere bijeenkomst

Dit theater is een unieke locatie in het centrum van Breda en beschikt over 2 prachtige, zeer sfeervolle zalen. Deze zijn uitermate geschikt voor een zakelijke bijeenkomst. Bovendien is elke zaal voorzien van faciliteiten zoals garderobe, bar en podium. Ook beschikt elke zaal over een licht-en geluidsinstallatie. Het gebruik hiervan is bij de zaalhuur inbegrepen.

Bent u op zoek naar een locatie met uitstraling en sfeer, dan is dit theater uw locatie voor uw volgende bijeenkomst!

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Met Avans Hogeschool hebben wij gebruik gemaakt van zowel het theater als de sociëteit voor sessies met studenten. Het personeel was tijdens de voorbereiding zeer goed bereikbaar, als ook flexibel bij later benodigde aanpassingen en zeer behulpzaam tijdens onze bijeenkomsten. Goede lunch, mooie zalen en prettig contact.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Theater in Breda

Dit theater staat vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinnershows. U kunt hier genieten van een 4-gangen diner gecombineerd met topentertainment. Het theater biedt humor, zang en dans en deze dinnershows zijn geschikt voor iedereen. Of u nu met z'n tweeën komt of met een groep, u heeft altijd uw eigen tafel.

Faciliteiten

Het theater beschikt over 2 prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten zoals garderobe, rookkamer, ruime toiletten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree. Daarom is het theater ook uitermate geschikt voor uw besloten feest. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, jubileum of een dinershow exclusief voor uw gezelschap. Van 2 tot 500 personen is het een ideale locatie voor uw feest en diner!

Ligging en bereikbaarheid

Het theater is gelegen in het centrum van Breda, op nog geen 100 meter van de Grote Markt. Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van het theater. Het treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

De stad Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda betekent trendy winkelen, struinen langs de prachtige monumenten en de Brabantse gastvrijheid proeven bij de vele cafés, restaurants en terrassen.