Vergaderen op de groenste vergaderlocatie met uitzicht op het water van Friesland

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Friesland is inbegrepen:

  • Huur zaal, hele dag
  • Koffie/thee, ijswater en sappen met Friese lekkernijen
  • Uitgebreide Lunch Ûlekrite, met veelal biologische streekproducten
  • Gebruik mobiele flatscreen, flipovers
  • Drankjes met gezonde snacks na afloop.  

Prijs: € 50,00 p.p. op basis van minimaal 15 personen.

Optioneel bij te reservering:- Overnachting in hotel of bungalows
- Bbq/buffet of 5-gangen diner
- Keuze uit 10 activiteiten zoals Escaperoom, Swingtrikes of Skûtsjesilen

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Friesland is geldig tot en met 31 december 2022.

Vergaderen met een prachtig uitzicht op de tuin en het meer

Vergaderen met een uitzicht op de tuin en het meer waar de skûtsjes aan de kade liggen, kun je hier in hartje Friesland, actief maar in alle rust vergaderen en trainen. Een splinternieuwe energieneutrale vergaderlocatie (bouw 2019) direct gelegen aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Er zijn 3 schakelbare vergaderzalen. Hierdoor kan er vergaderd worden in zowel kleine als grote groepen (vanaf 5 tot 120 personen).

Vergaderruimtes

De ruimtes zijn voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten zoals een meerdere (touch) flat-screens, fast Wifi, slimme verlichting,  flip-charts  etc. Wij verzorgen graag de koffie met Friese oranjekoek of een huisgemaakte lunch bereid met voornamelijk biologische streekproducten. Deze unieke locatie is zeer geschikt voor een vergadering, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ’s Winters bij de houtkachel en zomers met de tuindeuren wagenwijd open. 

In het hart van Nationaal Park De Alde Feanen

Deze vergaderlocatie is gelegen in het Friese watersport en schaatsdorp Earnewâld midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Dit natuurpark is een uniek gebied met veel natuur en cultuurhistorie. Door het vele afwisselende groen, is het landschap van de Alde Feanen een prachtig gebied om tot rust te komen. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemeen

Beleef een heerlijke zeildag op de Friese meren met een dagje skutsjesilen op een authentiek zeilschip. Met vrienden, familie of als vrijgezellenuitje een dag beleven op het water.

Annage Skutsjesilen

Annage Skutsjesilen verzorgt al bijna 30 jaar dagtochten op orginele skutsjes. Jaarlijks zeilen meer dan 10.000 enthousiaste gasten mee aan boord van de ruim honderd jaar oude skutsjes

Vaargebied

Zeilen in het vaargebied, nationaal park de Alde Feanen betekend skutsjes zeilen op wijde, langgerekte meren en smalle, intieme vaarten.

Voor wie

Bij ons kunt u terecht voor Skutsjesilen als bedrijfsuitje, vergaderen en zeilen voor een familiedag in Friesland of Skutsje verhuur voor een vrijgezellendag of vriendengroep.